AFTENSMAD
Alle retterne her på NORS er lavet til at være delevenlige og lægger op til social dining. Vi syntes at mad er noget der skal deles og snakkes om.
GF – Glutenfri V – Vegetariansk VG – Vegansk
SNACKS
(AVAILABLE FROM 15:00)
Røgede saltede mandler (VG) (GF)
35
Græske oliven (VG) (GF)
40
Surdejsbrød, pisket smør (V)
30
Edamame og Jalapeño dip med mynte og surdejsbrød (VG)
85
Lune Nordiske sardiner fra FANGST, surdejstoast, grillet citron, kewpie mayo
130
1 Kugle Is *ask your waiter for flavours available
25
AFTEN
(AVAILABLE FROM 17:00)
Røgede saltede mandler (VG) (GF)
35
Græske oliven (VG) (GF)
40
Surdejsbrød, pisket smør (V)
30
Pomfritter med harissa mayo (GF) (VG)
60
Edamame og Jalapeño dip med mynte og surdejsbrød (VG)
85
Meatballs, tomatsauce, manchego ost
90
Tempura Hokkaido græskar med wasabi mayo (V) (GF)
70
Bagte gule beder og sauteret spinat med miso tahini dressing (VG) (GF)
80
Lynstegte tiger rejer med koreansk inspireret Wet Wet sauce
130
Burrata med grillet zuchini og rucola pesto (V) (GF)
130
Grillede hjertesalat, Caesar dressing, pangrattato (V)
65
Lune Nordiske sardiner fra FANGST, surdejstoast, grillet citron, kewpie mayo
130
Charcuterie Tallerken - 24 måneders Parma skinke, Capocollo, Saucisson l’Ardeche, surdejsbrød
180
Risotto med cherry tomater og rose harissa, bagte tomater og frisk basilikum (V) (GF)
160
Fiske burger med Havbars, iceberg salat, Amarikansk cheddar,hjemmelavet zesty tartar sauce og pomfritter
150
Kyllinge lårsteak med svampesauce og syltet fennikel salat
175
Langtidsstegt nakkefilet med confiteret savoykål og tyttebær jus (GF)
190
DESSERT
1 Kugle Is *ask your waiter for flavours available
25
Ris a la mande med hvid chocolade, Amarena kirsbærsauce og saltede mandler (V)
75
Bread and Butter Cronut med kanelsukker og vaniljeis (V)
90