Brunch
Fra 9.00 – 15.00
GF – Glutenfri V – Vegetariansk VG – Vegansk
Surdejsbrød med ost og smør
55
Græsk yoghurt med æblekompot og granola (V)
85
Bananbrød- dulce de leche creme, pretzel knas og banan (V)
60
Benny – Pocherede æg på surdejsbrød, Vesterhavsost Hollandaise, nduja, spinat, skinke
125
Florrie – Pocherede æg på surdejsbrød, Vesterhavsost Hollandaise, spinat (V)
115
Brekky Bun – Brioche bolle, spejlæg, bacon, ost, tomatchutney, løgmarmelade
95
Toastie med skinke og ost
90
‘Smashed’ avocado, surdejsbrød, mikrourter, feta, linfrø chips (V)
120
Svampetoast- kartoffelsurdejsbrød med svampe, havre fløde, frøknas og rucola (VG)
130
Kylling Parmigiana– Kylling parmigiana, bistro salat, pomfritter
160
BMLT Sandwich – Bacon, mozzarella, salat, tomat, surdejsbrød
110
Caesar Salat– Romainesalat, kylling, æg, bacon, croutoner, Gran ost fra Them og Caesar dressing
145
Græskar Suppe – Creme fraiche, croutoner, surdejsbrød (V)
80
Sweet French Toast – Bær, vaniljecreme, ahorn sirup (V)
120
Tilvalg
POCHERET ÆG
20
SPEJLÆG
20
BACON
35
POMFRITTER
65
RØGET LAKS
45
CROISSANT
35