AFTENSMAD
Alle retterne her på NORS er lavet til at være delevenlige og lægger op til social dining. Vi syntes at mad er noget der skal deles og snakkes om.
GF – Glutenfri V – Vegetariansk VG – Vegansk
SNACKS
(AVAILABLE FROM 15:00)
Røgede saltede mandler (VG) (GF)
35
Græske oliven (VG) (GF)
40
Surdejsbrød, pisket smør (V)
30
Edamame og Jalapeño dip med mynte og surdejsbrød (VG)
85
Lune Nordiske sardiner fra FANGST, surdejstoast, grillet citron, kewpie mayo
130
1 Kugle Is *ask your waiter for flavours available
25
AFTEN
(AVAILABLE FROM 17:00)
Røgede saltede mandler (VG) (GF)
35
Græske oliven (VG) (GF)
40
Surdejsbrød, pisket smør (V)
30
Edamame og Jalapeño dip med mynte og surdejsbrød (VG)
85
Meatballs, tomatsauce, manchego ost
90
Pomfritter med harissa mayo (GF) (VG)
60
Courgette frites, urte creme fraiche (V) (GF)
60
Lune Nordiske sardiner fra FANGST, surdejstoast, grillet citron, kewpie mayo
130
Radiser med pisket ricotta, kapers og verde olie (V)
100
Grillede hjertesalat, Caesar dressing, pangrattato (V)
65
Lynstegte tiger rejer med koreansk inspireret Wet Wet sauce
130
Charcuterie Tallerken - 24 måneders Parma skinke, Capocollo, Saucisson l’Ardeche, surdejsbrød
180
Pasta- Orecchiette med rucola pesto, zucchini og pinjekerner (V)
160
Fiske burger med Havbars, iceberg salat, Amarikansk cheddar,hjemmelavet zesty tartar sauce og pomfritter
150
Kyllinge lårsteak med svampesauce og syltet fennikel salat
175
DESSERT
1 Kugle Is *ask your waiter for flavours available
25
Pavlova med flødeskum og sommerfrugt (V)
80
Bread and Butter Cronut med kanelsukker og vaniljeis (V)
90