AFTENSMAD
Alle retterne her på NORS er lavet til at være delevenlige og lægger op til social dining. Vi syntes at mad er noget der skal deles og snakkes om.
GF – Glutenfri V – Vegetariansk VG – Vegansk
SNACKS
(AVAILABLE FROM 15:00)
Røgede saltede mandler (VG) (GF)
35
Græske oliven (VG) (GF)
40
Surdejsbrød, pisket smør (V)
30
Pomfritter, harissa mayo (GF) (VG)
65
Lun Nordisk Regnbueørred fra FANGST, surdejstoast, grillet citron, kewpie mayo
135
1 Kugle Is *ask your waiter for flavours available
25
AFTEN
(AVAILABLE FROM 17:00)
Røgede saltede mandler (VG) (GF)
35
Græske oliven (VG) (GF)
40
Surdejsbrød, pisket smør (V)
30
Pomfritter med harissa mayo (GF) (VG)
65
Kimchi fritter, forårs løg mayo (VG)
60
Meatballs, tomatsauce, manchego ost
100
Miso-glaseret jordskokker, røget Vesterhavsost creme (V) (GF)
75
Ristede græskarkerner og tomat dip, surdejsbrød (VG) (GF)
85
Dumplings m. gris, kål, ssamjang dressing, stegte skalotteløg
70
Oksecarpaccio, rucola, kapers, Caesar dressing (GF)
120
Lun Nordisk Regnbueørred fra FANGST, surdejstoast, grillet citron, kewpie mayo
135
Charcuterie Tallerken - 24 måneders Parma skinke, Capocollo, Saucisson l’Ardeche, surdejsbrød
180
Ricotta gnocchi, græskar og brunet smør sauce, friteret grønkål (V)
135
Bagt havbars, bok choy, miso beurre blanc (GF)
175
Kyllinge lårsteak med svampesauce og syltet fennikel salat
175
Braiseret griseskank, parmesan polenta, haricots verts
190
DESSERT
1 Kugle Is *ask your waiter for flavours available
25
Bread and Butter Cronut med kanelsukker og vaniljeis (V)
90
Kokos panna cotta, Vietnamesisk kaffe sirup, cashewnød praline (V)
80